Teak dressoirs, stijlvol en praktisch

Teak dressoirs, stijlvol en praktisch

Teak en Wood heeft een grote keuze aan teakmeubelen waaronder teak dressoirs. Deze teak meubelen zijn er van klein tot heel groot. U kunt kiezen uit meer dan 20 modellen. We hebben teak dressoirs met klapdeuren, teak dressoirs met lades en dressoirs die zowel deuren als lades hebben.

Alle afmetingen dressoirs

Bent u weg van een bepaald teak dressoir zoals de Peter Cube maar heeft u niet veel ruimte? Geen probleem, dan hebben we voor u een uitvoering van 1 meter breed. Wilt u juist liever een heel groot dressoir? Kies dan voor de uitvoering van 2,50 meter van model Peter Cube. Dankzij de vele maten en modellen vindt u bij Teak & Wood altijd wel iets dat bij uw wensen en interieur past. Zelfs als u een heel eigen plan of idee heeft van een dressoir, want maatwerk behoort bij ons ook tot de ‘standaard’ mogelijkheden!

Multifunctioneel meubelstuk

U kunt teak dressoirs ook goed gebruiken als TV-kast. Een teak dressoir combineert prima als er in dezelfde kamer een teak tafel staat of andere teak meubelen. Maar ook als u een hele andere inrichting van hout, stof of leer heeft, staat een teak dressoir prachtig. Het grote voordeel van teak is dat het met allerlei stijlen gecombineerd kan worden! Teakhout heeft altijd een warme en sfeervolle uitstraling, waarmee u het ook combineert.

Groot assortiment

Het assortiment van Teak en Wood is enorm. In onze showroom zijn veel teak meubelen waaronder dressoirs te vinden. Daarnaast hebben we een mooie collectie kasten, tafels, tuinmeubelen en zelfs bedden. Maar ook voor leuke woonaccessoires kunt u bij ons terecht. Teak en Wood heeft ook moderne leren en stoffen stoelen die u mooi kunt combineren met een teak eettafel. Een teakhouten dressoirs kunt u prima combineren met andere kleuren en materialen. Meer weten? Bezoek onze showroom in Zundert!