Teak buffetkast

Teakhouten meubels

Teak buffetkast

Zoekt u een teak buffetkast? Kijk dan eens op de website van Teak en Wood. We hebben een groot aanbod teakhouten meubelen. Doordat het hout gebruikt is heeft teakhout een hele warme uitstraling die in ieder interieur past. Het maakt niet uit of u een landelijk of modern interieur heeft of welke kleuren er in huis zijn gebruikt. Bent u op zoek naar een kast om uw servies in kwijt te kunnen? Kom langs in onze showroom of bekijk het aanbod online.

Direct naar:
Buffetkasten Alle kasten

Servies bewaren in een teak buffetkast

Een teak buffetkast is uiteraard geschikt om servies in te bewaren. In elk huishouden is wel servies te vinden dat niet elke dag gebruikt wordt. In een buffetkast kan dit worden opgeruimd zodat het niet in de weg staat. Ook is een mooie kast natuurlijk een meubelstuk dat nooit mag ontbreken in uw interieur.

Teakhouten buffetkasten zijn niet alleen geschikt om servies in op te bergen maar u kunt er ook dingen in uitstallen. De vitrinekasten van Teak en Wood hebben een of twee deuren met glazen ruitjes. Hier kunnen mooie porseleinen stukken of glazen uitgestald worden. Bijna al onze teak buffetkasten hebben ook zijwanden van glas. Zo komt er meer licht binnen in de kast waardoor uw mooiste spulletjes nog beter te zien zijn.

Teak buffetkast

Heeft u een landelijk interieur?

In een landelijk interieur mag een buffetkast absoluut niet ontbreken. Een landelijke inrichting wordt gekenmerkt door natuurlijke materialen en kleuren. Ook is er weinig plek voor strakke elementen. De meubels zijn over het algemeen van hout en vaak afgewerkt met sierlijke randjes, handgrepen en pootjes. Veel van onze teak buffetkasten hebben deze kenmerken en maken uw landelijk interieur helemaal af!

Heeft u een modern interieur?

Ook met een modern interieur bent u misschien op zoek naar een kast om uw servies in op te bergen. Een moderne inrichting vraagt om een strak design zonder veel tierlantijntjes en gaat goed samen met teakhout. De moderne buffetkast van Teak en Wood is vitrinekast Banda. Deze kast bestaat uit twee deuren met glazen ruitjes en twee ruime lades. Genoeg ruimte om al uw servies in op te bergen en uit te stallen dus!

Kom langs bij Teak en Wood

Bezoek onze showroom om de teakhouten buffetkasten te komen bekijken. We hebben geen dure woonwinkel maar een informele showroom. Daarom zijn onze teak meubels tot 30% goedkoper dan in woonwinkels! Hier kunt u niet alleen het assortiment bekijken maar hier kunt u ook terecht met vragen over de meubels of maatwerk. Kom op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag of zondag langs in onze showroom in Zundert voor een kop koffie en vrijblijvend advies!