Teak Breda

Teak meubelen Breda

Bent u op zoek naar een goede kwaliteit teak meubelen in de buurt van Breda? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Teak en Wood is dè speciaalzaak voor teak meubelen in de omgeving van Breda, Etten-Leur en Roosendaal. Al veel tevreden klanten gingen u voor en dat is niet voor niets. Een uitstekende service en schitterende collectie teak tafels, stoelen, kasten en dressoirs wachten op u in de showroom van Teak en Wood in Zundert. Vanuit Breda bent u er in ongeveer 30 minuten.

Teak tafel

Zoekt u een rustieke of juist hele stoere, robuuste teak tafel? Bij Teak en Wood onder Breda slaagt u altijd. Wij hebben teakhouten tafels in veel maten op voorraad. Of u nu een teak tafel voor een kleine ruimte zoekt of juist een hele grote voor 8 of meer personen. Natuurlijk zijn alle teakhouten tafels van massief authentiek teak gemaakt. Niet alleen de poten, ook het regelwerk en de bladen zijn oerdegelijk uitgevoerd. Binnen de teakhouten tafel lijn hebben we eetkamertafels, bartafels, salontafels en sidetables.

Teakhouten stoelen

Ook het assortiment teakhouten stoelen is ruim. Of u nu eetkamerstoelen, krukjes of barstoelen zoekt: bij Teak en Wood vindt u ze in vele modellen en uitvoeringen. Alle teak stoelen hebben een unieke nerfstructuur. Doordat geen enkele stoel exact hetzelfde is, vormen meerdere stoelen samen een prachtige eenheid.

Teak kasten en dressoirs

Een prachtige teak kast voor uw servies of boeken of een elegant dressoir van teakhout? We hebben volop TV-kasten, boekenkasten, wijnkasten, commodes, vitrinekasten, computerkasten en opbergkasten. Natuurlijk allemaal van authentiek, tweedehands teakhout dat we vanuit Java importeren. De teakhouten kasten zijn er met een naturel olie maar ook in trendy wit, leigrijs of zwart. Snuffel rond in onze collectie teak kasten en dressoirs op de website vol teak meubelen of kom langs in onze showroom. De koffie staat klaar!

Al onze teak meubelen zijn voorzien van een FSC label. Kom snel langs in onze showroom in Zundert of bestel onze teakmeubelen online.