Kleinmeubelen

Kleinmeubelen van teakhout

Een klein detail van hout in uw woonkamer, eetkamer, studeerkamer of andere ruimte kan zeer verassend zijn, kies voor teak kleinmeubelen. Teak en Wood heeft een ruime collectie teakhouten kleinmeubelen. Hieronder vallen onder meer telefoontafels, theetafeltjes, bijzettafels, cd-/dvd-torens en houten blokken met of zonder wielen. Lees meer..

Geen meubel is hetzelfde

Geen enkele teakhouten tafel, bijzettafel of plantenstandaard is bij Teak en Wood hetzelfde. Dat komt doordat wij gebruik maken van tweedehands teakhout. Het teak komt van oude boerderijen, huizen en schuren van het Indonesische eiland Java en heeft niet alleen een unieke nerfstructuur maar ook een prachtige, warme kleur. Kies voor een van onze teakhouten kleinmeubelen en haal een uniek meubelstuk in huis! Een teakhouten kleinmeubel past in ieder interieur. Of u nu een modern of klassieke inrichting heeft.

Kleinmeubelen teak tegen lage kosten

Bij Teak en Wood zijn alle teak tafels, stoelen, TV meubels, tuinmeubelen en andere kasten, dressoirs en kleinmeubelen heel betaalbaar. Dat komt doordat wij rechtstreeks contact onderhouden met onze leveranciers en doordat wij voor een showroom kiezen in plaats van een dure woonwinkel. Kom gerust eens langs om onze teakhouten meubelen te zien en voelen. U bent van harte welkom in onze showroom in Zundert, de koffie staat natuurlijk klaar!