Actievoorwaarden

 1. De Teak en Wood jubileumactie (hierna: de actie) wordt aangeboden door: Teak en Wood kantoorhoudende aan de Molenzicht 1, 4881 BW, Zundert (hierna: Teak en Wood).
 2. De actie is geldig zolang de voorraad strekt, in de Teak en Wood winkel en op https://www.teakenwood.nl.
 3. Tijdens de actieperiode geldt de volgende aanbieding:
 4. 30% korting op de volgende eetkamertafels, in de formaten 160 x 90cm, 180 x 90cm, 200 x 100cm en 220 x 100cm, Dengkleh alle afmetingen:
  1. Eetkamertafels Dengkleh (bladdikte 3 cm)
  2. Eetkamertafels Dengkleh (bladdikte 4 cm)
  3. Eetkamertafels Soho
  4. Eetkamertafels Erosie
 5. De actie geldt niet in combinatie met andere kortingen of vouchers.
 6. Deze actie is uitsluitend geldig bij aankoop in de winkel of op https://www.teakenwood.nl/. Voor bezorging exclusief montage brengen wij €100,- in rekening.
 7. Teak en Wood is gerechtigd naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving de voorwaarden tussentijds te wijzigen, dan wel zonder opgaaf van reden de actie te stoppen of te wijzigen indien de omstandigheden dit vereisen, zonder op enige wijze tot schadevergoeding gehouden te zijn jegens de deelnemers.
 8. In het geval van een klacht kan er contact worden opgenomen via het e-mailadres info@teakenwood.nl met in de onderwerpregel ‘klacht’.
 9. In het geval van vragen kan er contact worden opgenomen via het e-mailadres info@teakenwood.nl met in de onderwerpregel ‘vraag’.
 10. Door deelname aan de actie verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de bovenstaande actievoorwaarden.

Bekijk de tafels hier:

Eetkamertafel Dengkleh (bladdikte 3 cm) Eetkamertafel Dengkleh (bladdikte 4 cm) Eetkamertafel Solo

 

Eetkamertafel Erosie